resornas tid

Då va man hemkommen från Österrikes World tour. Men ingen lugn o ro. För idag åker jag till Frankrike för 2 matcher i Pro B, denna veckan. 1:a matchen i Paris mot Saint Dennis. Och nästa match mot min gamla klubb i Villeneuve i Nice.

Denna säsongen så kommer jag ju att göra en del punkt-insatser för Nice. Och i mitt nya lag så har jag också fått 4 nya klubbkamrater. Dom är följande.

Wang dian yang, en ung duktig kines som jag va klubbkamrat med i Österlen :)

Loic Bobilier, en vänsterhänt fransman som spelade för Villeneuve 2009-2010

Iba Diaw, en ung fransman som nu bor i Halmstad och nu satsar på OS dock för Senegal när han har dubbla pass.

Enio Mendes, en portugis som tillhörde deras gyllene generation med Apolonia,Monteiro och Freitas. Men som aldrig riktigt lyckades ta klivit för att bli en så bra som de andra.

Österrikes tävling va helt okej spelmässigt tycker jag. Flera saker som jag  jobbat med börjar komma mer och mer naturligt i själva matchen. Dock blev det riktigt jämna förluster mot 2 bra japaner efter att jag på ett övertygande sätt slagit dom lite lägre rankade spelarna. I dom respektive klasserna.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.