träning

Min återkomst från Frankrike, innebär ju också såklart att jag behövde hitta en ny träningsgrupp. Och tyvärr så har ju inte Warta någon stark träningsgrupp.  Ett alt som va het va WSA i Österrike. Där många av Europas toppspelare håller till. Dock tillkommer det en stor ekonomisk kostnad och även ett lite för stort avstånd till min tränare. Och även så hade det blivit svårt att spela för Warta när man bor utomlands. Så det va helt enkelt för många nackdelar med den lösningen för att den skulle vara den bästa.

Istället så behövde jag söka en miljö med ett geografiskt bättre läge för min nuvarande situation. Då blev såklart Halmstad väldigt naturligt för mig. När det är en grupp med väldigt många av landets bästa spelare och även ett par av landets ledande tränare. Därför kommer jag nu att träna där ca 3 dagar i veckan. Då undrar ni säkert vad jag tänkt att göra när jag inte är där ? Jo, jag kommer att träna ca 1 dag i veckan med Wu. Han har nämligen i sitt kontrakt att han ska träna med övriga i laget 10 dagar i månaden, (övrig tid är han i Eslöv). Jag kommer även att träna lite med Simon och Månsson. Som är viktigt för att hålla samman laget. Sen kommer jag även ev att träna lite med Åsa som nu börjar få en fin verksamhet, och även ev lite med Falkenberg där det finns mycket utländsk sparring.

Så i och med att jag håller till på några olika ställen i min vardag. Så kände jag att jag behövde bosätta mig någonstans där jag har nära till alla mina olika punkter. Och då blev Varberg det naturliga i huvudet. Delvis för att det geografiskt ligger bra, men också för att jag har bott i Varberg på sommaren i ca 15 års tid. Så nu bor jag strax utanför Varberg :)

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till träning

  1. Mikael skriver:

    Kul att du har flyttat nära Varberg, som är den bästa staden i landet! Kom på att jag hälsade på dig för några veckor sedan nere på klubben. Stort lycka till i PL med det nya laget! Vi kommer och hejar såklart!

Kommentarer inaktiverade.