Comeback på bloggen

Var ska man egentligen börja här ? Det va ju inte igår man skrev ett inlägg precis. Och det har ju hänt så otroligt mycket på flera plan i livet. Som ni som följer mig redan vet så har jag tillbringat mina 2 senaste säsonger i Frankrike. Som va ett helt otroligt spännande och även lärorikt äventyr ! Fast allt som har en början har också ett slut. Och efter denna säsongen så kände jag att det va dags för något nytt. Något som klubben va väldigt förstående med, och tillsammans kom vi fram till att det bästa för mig för nuet va att återvända till Sverige.

Rent resultatmässigt så gjorde jag 1 bra liga-säsong förra året. Min kvot blev 14-5, vilket också blev den bästa kvoten i laget. Tyvärr så slutade vi bara på en 3:e plasts i ligan. Vilket inte va tillräckligt, vi hade behövt bli topp 2 för att ta oss upp till Pro A igen. Jag gjorde även några punkt-insatser för Warta i SPL, under den gånga säsongen. Där blev lyckan större, när vi lyckades vinna ett oerhört dramatiskt kval mot Kävlinge om att hålla oss kvar. Så därför blev det också naturligt för mig att byta från Villeneuve till Warta till denna säsongen. Villeneuve har förstärkt sig med Antoine Hachard, en stark ersättare för mig och jag tror att laget tar sig upp i år. och det hoppas jag verkligen för klubben ligger mig varmt om hjärtat! Det är tveklöst den klubben med störst klubbkänsla som jag har representerat !

Nu flyttar vi fokuset till min nya klubb, Warta ! jag ser grymt mycket fram till ligan. Serien har aldrig varit varken såhär jämn eller bra under mina tidigare säsonger. Och det gäller verkligen att visa framfötterna i år. Och jag tror starkt på vårt lag. Vi har den perfekta mixen i lagdelarna och får vi ut max av alla individer så kommer alla lag att få ett helvete mot oss. Laget är följande Wu Jiaji,Magnus Månsson och Simon Söderlund och jag förstås;) Wu är lika gammal som mig själv och har tagit medaljer på junior-VM för Kina, och även spelat i Kinas högsta liga ! Dock så är han nu bortagen från landslaget och vill då satsa på en karriär i europa. Rent spelmässigt skulle jag tro att han för tillfället har en nivå på ca 40-80 i världen. Alltså väldigt stark i den svenska ligan, och han är en viktig kugge i vårt lagarbete. Månsson känner ni nog mer än väl ? Han har ju numera en stor erfarenhet som spelare och kan hjälpa laget både med viktiga segrar, men också med att bidra med sin kunskap under matcherna. Simon är påväg snabbt uppåt och jag tror att han kan etablera sig på denna realtivt höga nivån denna säsongen. Och jag själv hoppas såklart att jag kan spela på ett fantastiskt sätt och bjuda laget/klubben på många härliga matcher och segrar :) Min åsikt är att vi både har ett väldigt intressant och starkt lag. Se upp i backspegeln, för Warta är påväg !

i övrigt så kommer jag såklart att fortsätta att spela mycket på pro touren, och även göra vissa punkt-insatser för några andra lag. delvis för att få bra matchträning mot olika spelstilar och även för att kunna finansiera mina tävlingar. För tyvärr så har ju inte vi landslagsspelare någon stöttning på det planet från vårt eget förbund! Jag ska spela 4 matcher i Spanien, och även vissa matcher för Nice. Det blir perfekt matchträning för touren och den svenska ligan.

Denna månaden som nu kommer är full av tävlingar. Österrike och en tour till Argentina/Chile. Det ska bli spännande för jag vet att jag är så pass bra nu för att kunna göra riktigt bra resultat. Dock är det helt otroligt jämnt på touren, så därför behöver man ju ge sig själv flera tävlingar för att verkligen ge sig själv chansen. För att kunna ta dom stora stegen. Och nästa år är ju ett OS år. För tillfället behöver jag ta ett steg för att kunna ta mig dit. Dock har det hänt betydligt större skrällar än det i historian. Så varför inte gå för det? Och för att kunna ge mig en rimlig  chans till det. Så har jag valt att göra stora ekonomiska investeringar i mig själv. Bland annat med tävlingar, men också i egen tränare som gör min träningsplanering utifrån mina tävlingar. och periodeserar och skapar min belastning i min träning utifrån det.

Livet är spännande och man vet aldrig vad man kan uppnå ! :)

hörs

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.