Issy

Det har mycket under den senaste månaden. Både tävlingar och seriematcher. Jag ska gå igenom va grej för sig med tiden. Men först till det
Senaste. Det är matchen mot Issy som utspela sig för 12 h sen.

Issy är ett av dom sämre lagen i Frankrike. Och dom va enbart 1 poäng före oss inför matchen.Issy har 5 spelare i laget. lin ju den erfarna deffen som representerar domikanska republiken. men han är ju inte därifrån som ni hör. gissa vart han kommer från? LeGuen va för ett par pr sedan Frankrikes bästa 92:a och han tillhörde europa-toppen som junior. Han irkade dock inte fortsätta satsa på insep. nu tränar han 1 pass om dagen. Och spelar för bästa betalning. Det ska tilläggas att han gör det väldigt bra i sina matcher. Enzo Angels en av dom fransmännen som gått fram mycket på slutet. Vänstehänt med bra feeling. Alex Robinot. Serve-specialist som sen spelar på uppstuds. Cassin, Europas i särklass bästa 98:a. Han får dock inte mycket speltid i detta laget. För att hänga på dom andra lagen, så behövde vi 1 seger.

Lashin gav oss bästa möjliga start genom 3-0 mot Lin Ju. Lashin har en fin Fh och det märktes att det passade, när han fick mycket tid på sig. I och med att Lin Ju är deff. Sen va det dags för mig mot Leguen. Gjorde en bra match men torsk med 14-12 i skilje trots 3 matchbollar och 2-1 9-7. Jävla skit, behöver bli lite bättre på att knyta ihop matchen. För spelat passa mig bra. Låste han kort i fh och fick bra bollar att jobba efterserve och tvinga fram misstag från han. Hans styrka är en väldigt tung fh på alla typer av bollar. Den skulle Lashin få smaka sen.

Match 3 Quaiche-Robinot. En snabb 3-0. Quaiche la visserligen upp returerna i luften, men det gör ju inget när han älskar att fiska och Robinot helt enkelt är för kort för smasha på ett bra sätt. Lashin-Leguen blev klart 3-1 till Leguen. Trodde på Lashin efter den första matchen. Men Leguen va tyngre ich rörde sig bättre i lopp-lopp. Och enligt mig serva Lashin för mycket bh.Där är nämligen Leguen väldigt bra med tjeckflip och sen komma på med fh.

Quaiche-Lin Ju. Fantastiska dueller och blev en taktisk duell. Där Quiache hela tiden försökte flytta bollen på ett visst sätt i och med att han inte kan avgöra med bollen tidigt med 1 hård fh. Våran tränare satt och ritade olika strategier och förflyttningar på sitt block mellan seten för att visa Quaiche. Men 10-12 i skilje efter några skrotbilar på slutet. Skit. I sjätte matchen mötte jag Robinot. Och jag vann väldigt enkelt. Anledningen till det va nr 1 jag tog serven ganska bra. Nr 2 jag spela 1 bh på bordet sen sprang fh. Hans försvar är alldeles för vekt för att stå emot mig. Och i lopp-lopp har inte powern för att utmana. På detta sättet får jag också bort det snabba volley-spelet som han är så bra på. Vi lyckades alltså igår få bort Robinot helt ur bilden genom det taktiska. Dock tar Leguen 2, vilket inte håller.

3-3 och vi får med oss 1 poäng. Det innebär att hoppet lever. Dock hade 4-1 eller 4-2 till oss speglat matchbilden lite mer. Men 1 poäng tar vi med oss.

Ciao

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.