Argentan

Förra veckan torska vi 1-4 mot Hennebont. Hennebont är ett av europas bästa lag. Så det va ju inte så konstigt. Jag tycket att jag gjorde en hygglig match mot Prockovoc. Jag vann första set och spela väldigt bra. Tyvärr en dålig start i set nr 2. Hade jag kunnat vara med bättre där så hade det ju kunnat bli annorlunda. Va som va väldigt positivt va att Peitot slog Chen-An-Chieh (som är nr 27 i världen).

På tisdag väntar EM ödesmatch mot Argentan. Haha älskar ordet ödesmatch:-) även om det inte riktigt är så. Slår vi dom så är det 4 lag, på samma poäng. Så den nedre halvan av tabellen är väldigt spännande för tillfället. Argentan har Toriola,Monday från Nigeria och Monteiro från Brasilien. Det är Pro A äldsta mot yngsta lag som möter varandra.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.