Tisdag smäller det

Nu är lägret över. För tillfället så känner jag mig lite smått trött. Så det gäller att ladda om batterierna snabbt inför matchen på tisdag. Då möter vi ett topplag i form av Hennebont. Dom har 4 spelare som är top 100 i världen. Så målet för matchen får i första hand vara att få med sig 1 poäng. Även om jag gärna tar 2 :-).

Hennebont har Chen-Chieh-An,Kreanga,Robinot och Prockovoc, ursäkta stavningarna på namnen! Chen har i helgen spelat World Cup, så kanske att han inte är med mot oss. Men det är oklart. Han är normala fall deras nr och håller en klass på top 30 i världen. Robinot va i kvartsfinal på EM, och har en bra junior karriär bakom sig. Prockovoc ser jag som en stabil spelare som alltid är bra. Robinot brukar också sällan göra väldigt dålig matcher i och med att han har många bollar på bordet. Kreanga är lite mer av ett frågetecken. Han är en gammal världsspelare. Med flera mästerskapsmedaljer. Ibland så kan han fortfarande, men han kan också vara lite sämre. Förra veckan la han t ex 2 matcher mot Angers.

Självklart en mycket tuff match. Men nu är Lashin tillbaka på plats, så att vi kan anfalla i full styrka. Det blir intressant om vi kan skaka om detta lag. Det är upp till bevis.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.